NOVICE


Turneja v Pariz

TURNEJA V PARIZ

Vokalna skupina Cantate Domino je bila od 17. do 22. maja na turneji v Franciji.

Na povabilo organizatorja prireditve Festival Evrope "COLORS OF EUROPE" iz Seine et Marne, je skupina odpotovala na gostovanje v Francijo. Turneja je obsegala več koncertov v okolici Pariza. Predstavili smo program slovenskih ljudskih pesmi, z nami pa sta nastopila tudi KPD folklorna skupina Lesce in narodnozabavni kvintet Netopir iz Kamnika.

V okviru Festivala Evrope smo večkrat nastopili na prireditvenem prostoru, s petjem pri maši in krajšim programom po njej pa smo se predstavili še v kraju Hericy ob Seini.

Turnejo smo nadaljevali s petjem pri svečani sv. maši v Parizu ob praznovanju 65-letnice Slovenske katoliške misije v Parizu ter koncertom po njej. Dogodek je z nastopom popestrila tudi folklorna skupina z ljudskimi plesi v gorenjski narodni noši, nato pa smo se vsi udeleženci ob zvokih ansambla Netopir zavrteli do kasnega popoldneva.

Turnejo smo zaključili z ogledom Pariza. Kljub slabemu vremenu smo si ogledali največje znamenitosti tega velemesta.

Iz srca se zahvaljujemo gospe Evi Sutlič, ki je z izjemno energijo in predanostjo soorganizirala naše nastope na Evropskem festivalu in nas osebno povabila na praznovanje jubileja Slovenske katoliške misije v Parizu.

 
 

Zadnji dogodki:


NAPOVEDNIK

Oglejte pregled naših nastopov:...

© 2007 Cantate Domino
[...]N3