Zgoščenke

Vokalna skupina Cantate Domino je posnela štiri zgoščenke.

Življenje je pesem

Zgoščenka ŽIVLJENJE JE PESEM predstavlja izbor pesmi vseh žanrov, ki jih skupina goji- slovenske in tuje ljudske ter umetne pesmi, slovenske in tuje popevke, črnske duhovne pesmi in umetna posvetna glasba (od baroka do klasične glasbe). Posneta in izdana je bila leta 2006.

Pain Roashnprünn – Pri rožnem studencu

Na zgoščenki je osemnajst pesmi: devet starih kočevarskih ljudskih pesmi (alte Göttscheer Volkslieder) in devet slovenskih ljudskih pesmi. Pobudo za projekt je dal gospod Erik Krisch, predsednik Slovenskega kočevarskega društva Peter Kosler iz Ljubljane. Leta 2001 je pevce povabil k ohranitvi pevske kulturne dediščine Kočevarjev, ki so 600 let živeli na Kočevskem – do druge svetovne vojne. Pevci so pobudo z veseljem sprejeli, saj menijo, da je kultura Kočevarskih Nemcev del skupne zgodovine Kočevske dežele. Pomoč pri učenju besedila je nudil član kočevarskega društva g. Emil Krese, ki še obvlada kočevarski jezik.

Sodelovanje med kočevarskim društvom in vokalno skupino je pevce pripeljalo leta 2005 v Severno Ameriko, kjer so nastopili na 43. srečanju kočevarskih Nemcev v Torontu. Še živeči Kočevarji, nekdanji prebivalci Kočevske, so se s solzami v očeh spominjali »stare domovine« in starih domovinskih pesmi. Predsednik severno ameriških kočevarskih društev Gottscheer Relief Association iz Toronta Norbert Lakner je v zahvali poudaril, da so bile pesmi zapete v neoporečnem narečju, pevci pa so bili pravi poslanci iz Slovenije, saj so s pesmijo krepili prijateljske vezi, osvojili srca Kočevarjev in gradili mostove čez Atlantik. Po uspešnem gostovanju je vokalna skupina v letu 2006 posnela omenjeno zgoščenko, izdalo pa jo je Slovensko kočevarsko društvo Peter Kosler iz Ljubljane in Ministrstvo za kultura RS.

Cantate Domino – Pojte Gospodu

Tretjo zgoščenko je skupina izdala leta 2009 ob 20-letnici delovanja. Poleg letnega koncerta skupina vsako leto izvede tudi božični koncert. Njen prvi javni nastop je bila božičnica pred polnočnico v cerkvi sv. Jerneja v Kočevju leta 1990.
Na zgoščenki je 25 slovenskih in tujih božičnih pesmi.

Karpatski zvoki

V letu 2019 je skupina posnela in izdala svojo četrto zgoščenko s pesmimi slovanskih narodov ter jo predstavila na jubilejnem koncertu ob svojo 30-letnici v Športni dvorani v Kočevju.